Contactgegevens
Fazantstraat 36
2902 JA - Capelle a/d IJssel
Tel: 010 - 450 57 12
Bremstraat 1
3319 HB - Dordrecht
Tel. 078 - 613 33 88

 

      Direct afspraak maken?
Vul het on-line formulier in en wij nemen spoedig contact met u op voor het maken van een definitieve afspraak

 

      Stel hier uw vraag!
Stel uw vraag on-line! Wij zullen spoedig antwoorden.

 

      Routebeschrijving
Gebruik onze routeplanner om een bezoek te brengen aan een van onze praktijken.

 

Wat doen wij?

De tandprotheticus, specialist voor uw prothese
Wij zijn specialist in het aanmeten en vervaardigen van alle uit de mond te nemen prothetische voorzieningen. Dit is dus de volledige prothese, deze wordt aangemeten en vervaardigd zonder dat daar een verwijzing van b.v. een tandarts voor nodig is. Op verwijzing van of samenwerking met een tandarts of implantoloog vervaardigen wij geheel zelfstandig ook partiële protheses, frameprotheses en overkappingsprotheses op wortels of implantaten. Daarnaast dragen wij ook zorg in samenwerking met tandartsen en kaakchirurgen voor immediaat protheses (in de volksmond ook wel genoemd: trekken en gelijk erin)

 

Hoe lang duurt het voordat ik een nieuwe prothese heb?
Vanaf het eerst bezoek tot plaatsen werken wij zelfstandig aan uw kunstgebit. Hierbij bespreken wij met u, uw persoonlijke wensen.

 

Na meestal 2 bezoeken aan ons centrum beoordelen wij samen met u de in was gemaakte proefprothese. De stand van de tanden, de esthetiek en de techniek worden daarbij nauwkeurig gecontroleerd. Veranderingen zijn nu nog mogelijk.

 

Als alles is vooe beide partijen naar wens is wordt de prothese afgemaakt en geplaatst. Vanaf het eerste bezoek tot het plaatsen van een nieuw kunstgebit moet u rekenen op ongeveer vier of meer bezoeken. De kosten van een prothese zal veelal door de ons rechstreeks bij uw zorgverzekeraar worden gedeclareerd. Wij kunnen u hierover nader informeren.

 

Neem a.u.b. contact op met ons als:

  • er pijnklachten zijn
  • uw prothese los zit
  • uw gezicht veranderd is
  • uw prothese regelmatig breekt
  • etc.

 

Herkent u een van deze bovenstaande problemen, maak dan een afspraak met een van onze centra. Tenslotte gaat alles prettiger met een optimaal functionerend kunstgebit.


Nazorg en garantie zijn voor ons een vanzelfsprekende zaak. Wij geven sowieso op geleverd werk één jaar garantie en eventuele aanpassingen achteraf (bijv. pijnplekken) lossen wij kosteloos voor u op.

 

Reparaties en aanpassingen (rebasing) van het kunstgebit zijn bij ons in bekwame handen.

 

Wij zijn aangesloten bij de overkoepelende Organisatie van Nederlandse Tandprothetici (ONT). Voor u een extra zekerheid aangezien deze organisatie een geschillencommisie kent.